zaterdag 8 maart 2014

Nieuwe menukaart Bagels & Beans

De echte Bagels & Beanslovers weten het waarschijnlijk allang: sinds afgelopen maandag heeft Bagels & Beans een gloednieuwe menukaart vol met nieuwe lekkernijen en een paar heuse gezondheidsbommetjes. Dat moesten mams en ik als diehard B&B-fans natuurlijk met eigen ogen bewonderen, dus op deze fantastisch zonnige zaterdag hebben wij een heerlijk shopdagje à la Leeuwarden afgerond met een lunchbezoekje aan Bagels & Beans. En ik kan je alvast vertellen: wij hebben weer genoten! Ik keek al weken vol met vreugde mee naar de sneakpeeks van o.a. de paddoburger, salades en jawel yoghurt met superfoods. Benieuwd naar al het nieuws? Lees dan gauw verder!Om maar meteen met de deur in huis te vallen: heel veel belegkeuzes staan nog gewoon op de kaart en ook de populaire Matcha Latte is nog steeds beschikbaar (dat is even een opluchting!). Wel zijn er twee nieuwe bagels bij gekomen: de oathie- en speltbagel. Vandaag probeerde ik voor
het eerst de oathiebagel en een ding is zeker: dit is vanaf nu mijn absolute favoriet op bagelgebied! De oathie bevat geen meel of tarwe maar wel gezonde ingrediënten voor lekker veel energie zoals: havermoutvlokken, sojabonen, bessen, lijnzaad en noten. De oathie vult goed, bevat minder gluten dan gewoon brood, bevat omega-3-vetten en mineralen en is zeker het proberen waard! 

Ook zijn er nieuwe belegkeuzes zoals de vega-tonijnsalade van de Vegetarische Slager en de paddoburger gemaakt van onder andere champignons. 

Nee, Bagels & Beans is geen saladbar maar op de nieuwe menukaart staan voortaan wel drie salades voor als je een keer wat anders wilt (overigens kunnen de grote eters er wel een bagel bij bestellen). 

Aan het gezeur van het Voedingscentrum doet Bagels & Beans gelukkig niet mee, je kunt voortaan namelijk ook kiezen voor een lekkere grote schaal yoghurt met maar liefst de volgende 8 (!) superfoods: gojibessen, pompoenpitten, walnoten, moerbeien, hennepzaden, bijenpollen, rauwe cacao en chiazaad. Als je daar niet superblij, -sterk, -energiek en gezond van wordt, dan weet ik het ook niet meer! 

Voor de lekkerbekken en zoetekauwen onder ons is er ook goed nieuws: apple crumble pie en blueberry muffin zijn ook onderdeel van de nieuwe menukaart. Voor nog meer nieuws en lekkers kun je een kijkje nemen bij de online menukaart (klik hier) of je neemt natuurlijk gewoon een bezoekje aan de dichtstbijzijnde Bagels & Beans!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten