dinsdag 11 maart 2014

Review & winactie T-Time set van Rosti Mepal (gesloten)

's Ochtends, 's middags of 's avonds, in de winter of in de zomer: 'it's always time for tea' - een van mijn favoriete quotes, want eerlijk is eerlijk: ik ben een enorme theeleut. Thee betekent voor mij een momentje van warmte en gezelligheid en toen Rosti Mepal mij vroeg om deze T-Time set te reviewen, was ik natuurlijk meteen in de zevende theehemel! Goed nieuws voor alle mede theedrinkers & High Tea lovers, ik mag namelijk iemand heel blij maken met een T-Time set, benieuwd naar wat ik van de set vond en hoe je kans kunt maken op deze toffe prijs? Lees dan gauw verder!

Als je houdt van gezelligheid en graag in een handomdraai een complete theeset op tafel wilt serveren dan is deze T-Time set echt wat voor jou! De set bevat een handig dienblaadje met kleine theedoosjes om je theezakjes, lekkerste bonbons of favoriete lekkernijen in te serveren. Daarnaast zijn er ook twee grote theedoosjes waar je honingstaafjes, suikerklontjes, zoethoutstokjes of andere dingen in kunt bewaren en serveren. Natuurlijk wil je geen viezigheid tijdens het theeleuten, dat is ook nergens voor nodig want deze set bevat 4 ultrahandige theetipjes om je afdankertjes oftewel gebruikte theezakjes op te leggen. Alle theeleuten zijn natuurlijk bekend met het alle-theelepeltjes-zijn-op-of-vies-of-in-gebruik-fenomeen, daar heeft Rosti Mepal rekening mee gehouden door er 6 handige lepeltjes bij te doen!


Het mooiste aan deze set vind ik dat elke theeliefhebber de set helemaal kan personaliseren, het maakt namelijk niet uit of je jouw bakje warmte het liefst drinkt met melk, suiker of in pure vorm, of je het liefst geniet van jouw kopje gezelligheid met een koekje, chocolaatje of iets hartigs: jouw set serveert wat jij erin stopt en waar jij het meest van houdt! 

Ook is het natuurlijk erg handig om zo'n ready-to-serve set klaar te hebben wanneer je in een klein maar fijn-huisje woont, het enige wat je voortaan nog hoeft te doen voor je gezellige Tea Time is een grote theepot vullen, je vrolijkste mokken tevoorschijn halen en natuurlijk de T-time set klaarzetten! 

WINACTIE (GESLOTEN)
Wil jij voortaan als echte theeleut & herbalgreenifinitea-volger ook zo'n mooie T-Time set in huis hebben? Doe dan mee met de win actie waarbij je kans maakt op zo'n zelfde set in jouw favoriete kleur. Bekijk de online webshop voor alle mogelijke kleuren! 

Wat moet je doen om te winnen?

  1. Like de Facebookpagina's van herbalgreenifinitea & Rosti Mepal
  2. Reageer op het winactie bericht op de Facebookpagina van herbalgreeninfinitea en zet in jouw reactie waarom je graag wilt winnen en welke kleur jouw voorkeur heeft. (Delen is niet verplicht maar wel heel aardig!) 
25 maart wordt de gelukkige winnaar via Facebook & herbalgreenifinitea bekend gemaakt! 

Benieuwd naar bijpassend servies? Bekijk dan ook de servieslijn van Rosti Mepal!

5 opmerkingen:

  1. Wat een super leuke actie en echt een gave set.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke actie en ik zou dit graag willen winnen omdat ik net als jij dol op thee ben en heb net weer een lading thee ingeslagen dus dit zou een perfecte aanvulling zijn, ik vind zelf diegene die helemaal zwart is het mooiste :).. Like jullie beide op facebook en heb het gedeeld (A)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De zwarte set heeft mijn voorkeur. Ik vind het altijd leuk als vriendinnen bij mij thee (of koffie) komen drinken en om het geheel dan op gepaste wijze te presenteren. Dit setje kan zeker bijdragen aan die "vreugde". Ziet er erg mooi uit. En handig natuurlijk.
    sepia [at] home . nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ga voor de witte set. Heerlijk thee drinken uit deze leuke/ speciale set van Rosti Mepal. Ik ben een echte theeleut en dit setje zou super leuk staan op mijn bureau aangezien ik daar de meeste kopjes thee verslind. Super leuke actie weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke actie! Mijn voorkeur gaat uit voor de zwarte set. Ik ben zelf een echte theeleut, ik drink het liefst de gehele dag door een heerlijke kop kruiden thee. Ik vind het een hele handige set voor als er visite komt. Dan heb je alles mooi bij elkaar.
    Liefs Gea.

    BeantwoordenVerwijderen