maandag 14 april 2014

Most annoying things at the gym

The gym is a good place to be, we gaan er allemaal naar toe om te (ont)spannen, gespierd
te worden of een goede conditie te krijgen, wat natuurlijk helemaal top is. Ook is het heerlijk om je frustraties er even uit te zweten, nou zul je op de vroege zaterdagochtend geen last van het volgende fenomeen hebben, trek je echter op maandagochtend de sportieve Nikes aan, dan is de kans groot dat je te maken krijgt met extreem irritante gebeurtenissen en mensen: van wipe your own sweat away tot mensen die naar de sportschool te gaan om koffie te drinken: naast het trainen van je conditie train je ondertussen ook je geduld met de irritante medemens. Helaas kunnen we niet alle annoying fitnessfanaten een HOMEtrainer geven in ruil voor hun afwezigheid, dus moeten we het maar doen met het delen van onze ergernissen. Lees verder om te zien wat ik de most annoying things vind.
NEE, het is niet oké wanneer..

..mooi boys het nodig vinden om na elke rep in de spiegel te kijken om te zien of hun armspieren al gegroeid zijn óf om een foto te maken van hun thanks-to-protein-powder sixpacks.

..zwetende otters vergeten hun stinkende zweet weg te vegen (HALLO, waar is die handdoek voor?!)

..je troep niet opruimt (waarschijnlijk doet je mama dat altijd thuis voor je, maar dat werkt hier niet zo).

..je geliefde iPhone meegaat naar de sportschool en gebruikt wordt om na elke set te bellen met je buddies.

..je je longen uit je lijf kreunt bij het tillen van 5 kilo gewichtjes (sowieso niet kreunen, gewoon niet doen).

..je je vergist en denkt dat de sportschool een missverkiezing is (er zijn geen modellenscouts aanwezig dus ga hardlopen, jezelf opdrukken of gewicht heffen in plaats van te snellopen met getuite lipsticklippen).

..je zuchtend, steunend en zeurend op 1 meter afstand gaat staan wachten totdat ik klaar ben OF gaat vragen of ik bijna klaar ben.

..je de machines en apparaten DIE IK WIL GEBRUIKEN gebruikt (lees: BEZET HOUDT) als kwebbelbank om over de dagelijkse sleur te praten met Jan en alleman. 

..alle cardiochicks je met laserogen aankijken omdat je de enige bent die de loopband overslaat voor krachttraining (hallo, hardlopen kan ik ook buiten hoor!)

2 opmerkingen:

  1. Hardlopen is buiten veeeeel leuker! Groot gelijk. :-) Leuk stukje hoor! Ik kom nooit in de sportschool, maar ik kan me wel een beetje inleven in deze ergernissen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, ik ga zelf niet naar de sportschool en als ik dit zo lees is het ook maar beter dat ik het ontwijk :P Ik hou het lekker bij hardlopen en af en toe eens een YouTube workout!

    BeantwoordenVerwijderen