Ingrediënten voor 1 persoon
- 2 eieren
- circa 100 gram champignons
- een halve avocado
- een eetlepel pijnboompitjes
- scheutje ongezoete sojamelk
- 2 tl Italiaanse kruiden
- 1 tl kurkuma
- 1 tl kerriepoeder
- 1 tl paprikapoeder
- snuf zeezout
- Smelt wat kokosolie in een koekenpan, snij ondertussen de champignons in kleine schijfjes en bak dit in de pan.
- Hussel ondertussen de eieren en de sojamelk door elkaar en voeg dit bij de champignons.
- Roer de ei goed door de champignons heen zodat het geen omelet wordt.
- Wanneer het roerei de juiste structuur begint te krijgen, voeg je de kruiden toe en meng je het geheel nog even goed door.
- Snij ondertussen de halve avocado in kleine blokjes en voeg dit samen met de pijnboompitjes toe aan het roerei.
- Garneer met een beetje zeezout en serveer lekker warm.
Vrij van geraffineerde suiker, zuivel en gluten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten