vrijdag 4 april 2014

Review & winactie Justnuts (gesloten)

Waar je ook staat of heengaat, als drukke Nederlander of reizende student kom je dagelijks wat snacks tegen: langs treinstations word je verleid door hippe koffies van latté extra creamy tot frappuccino met extra slagroom, door de afbakgeur van broodjes en door de grote gele M met al zijn euroknallers die je zowat in je gezicht slaan. Al deze snacks mogen dan af en toe best lekker zijn maar met regelmaat doen ze voor je bikinibody niet veel goeds. Gelukkig kom je steeds meer gezonde snacks en hippe biofoodtentjes tegen en sinds de komst van Justnuts hebben we er weer een verantwoorde snack bij, want sinds kort kun je de healthy bars & packs ook bij de AH to go en bij verschillende snackstandjes op het station krijgen. Nog niet bekend met Justnuts, of ben je benieuwd naar de snacklekkere winactie? Lees dan gauw verder!

Een van de gezonde knappe koppen achter het idee van Justnuts is Erik, die zich behoorlijk begon te ergeren aan de snoepautomaat op zijn werk, waarin 12 maanden per jaar Sinterklaas werd gevierd met chocoladebommen en snoepjes waarvan het aanzien alleen al je glazuur gedag liet zeggen. Hierover mopperde hij tegen Thijs en sindsdien maken ze samen gezonde lékkere snacks (want de smaak is natuurlijk ook heel belangrijk)!

Gezond voor je.. mond
Gezonde snacks zijn moeilijk te vinden, bij het zoeken naar snacks is de kans
groot dat je alleen maar bars tegenkomt in de vorm van chocolade en pakketjes in de vorm van zure matten en kattenkoppen. De Justnuts repen en pakketjes bevatten noten, granen en fruit die lekker zijn, goed vullen en waar je lichaam blij van wordt! Met één pakketje heb je al gauw 80 à 100% van je dagelijkse portie aan noten binnen, dat is nog eens verantwoord snacken. 

Justnuts bars 
In het gezonde snackassortiment zitten drie verschillende repen in de smaken:

  • Apple & cinnamon (ingrediënten: dadels, speltvlokken, rozijnen, amandelen, appel, appelsap, water, kaneel en een klein beetje zonnebloemolie). Appel + kaneel is een van de lekkerste combinaties, natuurlijk is een appeltaart reuze jummie maar deze reep bevat the best of both worlds: de smaak van appel en kaneel maar vol met vitamientjes en mineralen!
  • Coconut (ingrediënten: dadels, speltvlokken, kokosnoot, rozijnen, amandelen, extra virgin kokosolie, water en een klein beetje zonnebloemolie). Heb je een Bounty craving? Probeer dan eens deze gezonde coconut reep!
  • Cranberry (ingrediënten: dadels, speltvlokken, rozijnen, amandelen, cranberry's, appelsap, water en een klein beetje zonnebloemolie). 
! Doordat de bars speltvlokken bevatten zijn ze helaas niet geschikt voor mensen met glutenallergie. 

Justnuts packs
Grotere trek? Dan zijn deze pakketjes een gezonde keuze. Er zijn drie verschillende pakketjes:
  • Hazels, cocos & raisins: dit pakketje bevat licht geroosterde hazelnoten, kokosnoot en rozijnen. 
  • Paranuts & raisins: dit pakketje bevat licht geroosterde paranoten en rozijnen.
  • Cashews & cranberries: dit pakketje bevat licht geroosterde cashewnoten, cranberries (met appelsap) en een mini beetje zonnebloemolie.
All you can do with just nuts..
Natuurlijk kun je deze bars en packs als lekkere snack nemen, maar je kunt er ook wat spannends meedoen! Gebruik de pakketjes bijvoorbeeld als handig prepacked noten + vruchtenportie door je dagelijkse yoghurtje of maak een lekkere gezonde smoothie to go met een van de repen. 

Recept Just Nuts & Greens smoothie (even alles in de blender en je smoothie is klaar!)
  • 250 ml ongezoete sojamelk
  • 150 à 200 gram spinazie
  • een halve overrijpe banaan
  • 1 Justnuts apple & cinnamon bar
  • 1 eetlepel lijnzaad
  • een grote snuf kaneel
Waar kun je Justnuts kopen?
Je kunt de packs en bars bij verschillende supermarkten en bij de AH to go kopen voor circa €1,59 per pack en €1,25 per reep.

WINACTIE !
Ben jij al overtuigd maar is de AH to go een beetje te ver to go? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een pakketje waarin het volgende zit:

  • 1x apple & cinnamon reep
  • 1x cranberry reep
  • 1x hazels, cocos and raisins pack
  • 1x cashews & cranberry pack
Wat moet je daarvoor doen?
  • Like herbalgreeninfinitea + Justnuts op Facebook.
  • Deel het bericht over deze winactie (die HIER te vinden is) met je vrienden, zodat iedereen kennis kan maken met Justnuts.
OF wat je in plaats van het vorige kunt doen..
Je kunt ook meedoen via Instagram door deze foto te sharen van rilanapal !

Je kunt t/m 1 mei meedoen!

11 opmerkingen:

  1. Deze repen ken ik nog niet, ik ben erg benieuwd! Ik doe mee aan de winactie. Ik ben benieuwd of je geen stukken van de reep kan ontdekken in je smoothie...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik doe mee! Ben erg benieuwd naar de repen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Top. Dit lijken me wel echt verantwoorde (en lekkere) repen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mmmm lekker! Ik doe mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik doe gezellig even mee, lijken me heerlijke repen, ik heb zowel de stapjes voor fb als twitter gevolgd, nu heel hard duimen
    natasja kroneman

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik doe mee! Gevolgd en geretweet, ben benieuwd hoe het smaakt! Het ziet er in ieder geval leuk uit ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. I'm just nuts about Justnuts!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Van de week mn eerste cranberry reep geprobeerd. Super lekker! Ben heel benieuwd naar de andere producten :) Actie geliked en gedeeld!

    BeantwoordenVerwijderen