zaterdag 9 november 2013

Place to be: Pure Frozen (Groningen)

'Yoghurt: als ontbijt, in een smoothie of gewoon lekker tussendoor met vers fruit, ik ben er gek op! En ik ben niet de enige want Nederlanders zijn échte yoghurteters. Verse yoghurt is erg lekker en de hype 'frozen yoghurt' is nu ook een welbekend begrip in Nederland. En als je dan in Groningen bent en zin hebt in yoghurt(ijs) moet je bij Pure Frozen zijn!'Pure Frozen verkoopt biologische yoghurt van het bedrijf 'Drentse Aa', je hebt de keuze uit volle, magere en milde yoghurt maar je kunt natuurlijk ook voor het yoghurtijs gaan en nu komt het leukste: er zijn vele toppings waaruit je kunt kiezen. Je kunt gaan voor lekker gezond vers fruit maar ook voor stroopwafelstukjes, stukjes koek, chocoladesaus en ga zo maar door. 

Pure Frozen bevindt zich in een erg knus pand, als je even wilt bijkomen van het shoppen kun je je yoghurt mee naar boven nemen en daar plaats nemen, want ook al is het een klein pandje, er is boven genoeg plaats om te zitten en te genieten!
Maar ook voor de diehard lekkerbekken onder ons heeft Pure Frozen genoeg te bieden, naast yoghurt(ijs) worden er ook cupcakes, koekjes en poffertjes verkocht (en op dit moment ook oliebollen)! Genoeg redenen om eens binnen te stappen als je in Groningen bent! 
Pure Frozen
Vismarkt 6 (Koude Gat)
 9711 KS Groningen


1 opmerking: