woensdag 13 november 2013

Review: KIND bar Cranberry Almond

'Nog steeds niet overtuigd van het feit dat noten super lekker zijn? Dan moet je zeker eens de KIND bars proberen, barstensvol met hele stukken noot en (gedroogd) fruit. Dit keer een review over de: Cranberry Almond reep.'Deze notenreep is een lekkere combinatie van (hele stukken) amandelen en gedroogde cranberries, ook zitten er macadamia noten en gepofte rijst in.

Als het je niet altijd lukt om aan je dagelijkse vitamines te komen, is deze reep ook zeker een aanrader, hij bevat een hoge dosering aan vitamine A, C en E die goed zijn voor een mooie huid en een goed immuunsysteem. (Maar bovendien is hij vooral ook heel erg lekker!)

1 reep bevat % van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid:
vitamine A (50%) vitamine E (50%)vitamine C (50%) 
magnesium (10%) mangaan (30%) 

Eindoordeel
Ik ben zeer tevreden over de reep, hij is lekker zoet, heeft een goede bite, vult lekker (al vond ik hem zo lekker dat ik er stiekem nog wel één op had gekund) en bevat ondertussen ook nog eens vitamines en mineralen. Deze reep geeft je een echte energie-boost zodat je er weer even tegenaan kan. Zeker eens proberen dus!

Waar te koop?
Ik heb deze reep gekocht bij de G&W GezondsheidsWinkel (die overigens nog veel meer lekkere (noten)repen verkoopt) voor €1,99. Deze reep is niet goedkoop, maar af en toe moet je jezelf even trakteren! 

! Deze reep is lactosevrij. Deze reep (en alle andere notenrepen van het merk KIND) bevat(ten) geen gluten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten