zaterdag 16 november 2013

Place to be: Bagels & Beans

Bagels & Beans Leeuwarden
'Voor alle beanfreaks en bagellovers die van gezond én lekker eten houden is dit zeker weten The Place To Be!'

Bij Bagels & Beans kan iedereen die gek is op lekker (en) gezond eten en van gezelligheid houdt terecht, zelfs als je vegetarisch bent, een lactose of glutenintolerantie hebt, iedereen kan genieten van al het lekkere dat Bagels & Beans te bieden heeft! 

Er wordt uitsluitend gebruikt gemaakt van natuurlijke ingrediënten, de producten zijn altijd vers, gezond en van de hoogste kwaliteit én een groot deel van de menukaart is biologisch en/of fairtrade. 



"Iedereen moet bij ons blijer vertrekken dan dat hij of zij bij ons binnenkomt.
Bagels & Beans heeft vestigingen door heel Nederland en als ik een dagje aan het shoppen ben en er komt er een in mijn vizier, dan is al gauw besloten waar we gaan lunchen, want er kan niks op tegen de gezelligheid die je hier tegenkomt. De gezelligheid is ook meteen een van de mooiste dingen van Bagels & Beans, de sfeer is huiselijk, het personeel is spontaan en alle klanten hebben in ieder geval één ding gemeen: ze houden van lekker eten en gezelligheid. Als je binnenkomt ruik je meteen de geur van verse bagels en koffie, want alles wordt à la minute klaargemaakt met een grote dosis liefde. 


(Chai Tea Latte)
''Bij Bagels & Beans kun je genieten van de ronde kanten van het leven.
Bagels & Beans heeft een menukaart met genoeg keuze, of je nou klein of groot bent, een zoetekauw bent of liever vlees of vis wilt, er is voor ieder wat wils! Maar natuurlijk heeft ieder zijn favoriet(en), zo ook ik. 


Ik hou van warmte en dan vooral in de vorm van thee, heerlijk rond deze tijd van het jaar, de Matcha Latte (opgeklopte sojamelk met pure groene thee) en de Chai Latte zijn mijn favoriete drankjes en zijn zeker het proberen waard! 

Ik ben een echte lekkerbek en wanneer ik in een zoete bui ben vind ik de rozijn kaneel bagel met banaan, ahornsiroop en kaneel om mijn vingers bij af te likken! Maar natuurlijk zijn er ook dagen waarop ik meer zin heb in wat anders en vis is dan altijd een lekkere en gezonde keuze, vooral in de vorm van een multigraan bagel met wilde zalm, kappertjes, uitjes en sla

Zin in gezelligheid, warmte en een lekkere bagel? Ga dan zeker eens langs bij Bagels & Beans! (En voor het lekkerste bakje koffie van Nederland ga je naar de Bagels & Beans in Den Bosch, deze is namelijk als lekkerste uit de test van het AD gekomen)


Een kijkje nemen in Bagels & Beans hun menukaart? Of weten waar de dichtstbijzijnde vestiging is? Kijk dan online.
Voor leuke bagel of koffieweetjes en foodpics kijk je op: Twitter en Facebook

2 opmerkingen:

  1. Vanmiddag nog met jou bij Bagels & Beans in Leeuwarden geweest dat is altijd 'ons' momentje genieten. Zo lekker en zo gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk verhaal weer Rilana! Je kunt je denk ik wel laten sponsoren. B&B mag best wat over hebben voor zo'n positief verhaal. :-) Ik denk dat je straks ook door de concurrenten wordt uitgenodigd om te komen testen en proeven. Voor je het weet ben je beroemd! :-)

    BeantwoordenVerwijderen